Impreza Świąteczna dla firmy 2016 na Mokotowie

Impreza Świąteczna dla firmy 2016 na Mokotowie w Warszawie

Restauracja Gospoda pod Młynem
Warszawa, ul. Wiolinowa 14 (tuż przy stacji metra URSYNÓW)
tel. 606 330 000 lub 22 855 07 01
e-mail: biuro@gospodapodmlynem.pl
www.gospodapodmlynem.pl

Zbliża się zima a wraz z nią Święta Bożego Narodzenia. Jest to czas kiedy częściej myślimy o rodzinie, przyjaciołach i współpracownikach. Jest to czas, kiedy możemy usiąść do wspólnego stołu i podzielić się świątecznym nastrojem.

Restauracja Gospoda pod Młynem ma przyjemność zaprezentować Państwu ofertę na organizację spotkania wigilijnego. Przygotowaliśmy ją w oparciu o tradycyjne dania kuchni polskiej.
 
Poniżej przedstawiamy przykładowe menu świąteczno - wigilijne:

Wigilia Firmowa - MENU I

BUFET ZIMNY

- Karp z musem chrzanowym w galarecie

- Ryba po grecku

- Filet z łososia w galarecie

- Śledzie na 3 sposoby

- Wędliny i mięsa pieczone

- Sałatka jarzynowa

- Sałata z wędzonym pstrągiem

- Wybór pieczywa

NAPOJE

- Kompot wigilijny - 0,25l /osoba

- Soki owocowe - 0,25l /osoba

Cena MENU WIGILIJNEGO I – 48 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Wigilia Firmowa - MENU II

BUFET ZIMNY

- Karp z musem chrzanowym w galarecie

- Ryba po grecku

- Filet z łososia w galarecie

- Śledzie na 3 sposoby

- Wędliny i mięsa pieczone

- Sałatka jarzynowa

- Sałata z wędzonym pstrągiem

- Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY

- Półmiski ciast świątecznych

NAPOJE

- Kompot wigilijny - 0,25l /osoba

- Soki owocowe - 0,25l /osoba

Cena MENU WIGILIJNEGO II – 60 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Wigilia Firmowa - MENU III

ZUPA

- Barszczyk czerwony z pasztecikiem z kapustą i grzybami

BUFET ZIMNY

- Karp z musem chrzanowym w galarecie

- Ryba po grecku

- Filet z łososia w galarecie

- Śledzie na 3 sposoby

- Wędliny i mięsa pieczone

- Sałatka jarzynowa

- Sałata z wędzonym pstrągiem

- Wybór pieczywa

NAPOJE

- Kompot wigilijny - 0,25l /osoba

- Soki owocowe - 0,25l /osoba

Cena MENU WIGILIJNEGO III – 60 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Wigilia Firmowa - MENU IV

DANIE GŁÓWNE

- Karp smażony, podawany z ziemniakami opiekanymi i kapustą z grzybami

BUFET ZIMNY

- Ryba po grecku

- Filet z łososia w galarecie

- Śledzie na 3 sposoby

- Wędliny i mięsa pieczone

- Sałatka jarzynowa

- Sałatka śledziowa z jajkiem

- Sałata z wędzonym pstrągiem

- Wybór pieczywa

NAPOJE

- Kompot wigilijny - 0,25l /osoba

- Soki owocowe - 0,25l /osoba

Cena MENU WIGILIJNEGO IV – 73,50 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Wigilia Firmowa - MENU V

DANIE GŁÓWNE

- Dorsz smażony w sosie cytrynowym, podawany z ziemniakami opiekanymi i brokułami

BUFET ZIMNY

- Karp z musem chrzanowym w galarecie

- Ryba po grecku

- Śledzie na 3 sposoby

- Wędliny i mięsa pieczone

- Sałatka jarzynowa

- Sałatka śledziowa z jajkiem

- Sałata z wędzonym pstrągiem

- Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY

- Półmiski ciast świątecznych

NAPOJE

- Kompot wigilijny - 0,25l /osoba

- Soki owocowe - 0,25l /osoba

Cena MENU WIGILIJNEGO V – 87 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Wigilia Firmowa - MENU VI

ZUPA

- Zupa borowikowa z łazankami

DANIE GŁÓWNE

- Sandacz w sosie migdałowym, podawany z ziemniakami opiekanymi i surówką z selera z rodzynkami

BUFET ZIMNY

- Karp z musem chrzanowym w galarecie

- Ryba po grecku

- Filet z łososia w galarecie

- Śledzie na 3 sposoby

- Wędliny i mięsa pieczone

- Sałatka jarzynowa

- Sałata z wędzonym pstrągiem

- Wybór pieczywa

NAPOJE

- Kompot wigilijny - 0,25l /osoba

- Soki owocowe - 0,25l /osoba

Cena MENU WIGILIJNEGO VI – 95 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Wigilia Firmowa - MENU VII

ZUPA

- Barszczyk czerwony podawany z pasztecikiem z kapustą i grzybami

DANIE GŁÓWNE

- Karp smażony, podawany z ziemniakami opiekanymi i kapustą z grzybami

BUFET ZIMNY

- Ryba po grecku

- Filet z łososia w galarecie

- Śledzie na 3 sposoby

- Wędliny i mięsa pieczone

- Sałatka jarzynowa

- Sałatka śledziowa z jajkiem

- Sałata z wędzonym pstrągiem

- Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY

- Półmiski ciast świątecznych

NAPOJE

- Kompot wigilijny - 0,25l /osoba

- Soki owocowe - 0,25l /osoba

Cena MENU WIGILIJNEGO VII – 98,50 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Wigilia Firmowa - MENU VIII

GORĄCY BUFET

- Karp smażony

- Grillowane kotleciki schabowe w sosie śliwkowym

- Kapusta z grzybami

- Ziemniaki opiekane

- Pierogi ruskie

- Pierogi z kapustą i grzybami

BUFET ZIMNY

- Ryba po grecku

- Filet z łososia w galarecie

- Śledzie na 3 sposoby

- Wędliny i mięsa pieczone

- Sałatka jarzynowa

- Sałatka śledziowa z jajkiem

- Sałata z wędzonym pstrągiem

- Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY

- Półmiski ciast świątecznych

NAPOJE

- Kompot wigilijny - 0,25l /osoba

- Soki owocowe - 0,25l /osoba

Cena MENU WIGILIJNEGO VIII – 116 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Wigilia Firmowa - MENU IX

ZUPA

- Barszczyk czerwony z pasztecikiem z kapustą i grzybami

DANIE GŁÓWNE

- Łosoś z rusztu w sosie koperkowym, podawany z ziemniakami opiekanymi i warzywami z wody

BUFET ZIMNY

- Karp z musem chrzanowym w galarecie

- Ryba po grecku

- Śledzie na 3 sposoby

- Wędliny i mięsa pieczone

- Sałatka jarzynowa

- Sałatka śledziowa z jajkiem

- Sałata z wędzonym pstrągiem

- Wybór pieczywa

GORĄCY BUFET

- Pierogi z kapustą i grzybami

- Pierogi ruskie

BUFET DESEROWY

- Półmiski ciast świątecznych

NAPOJE

- Kompot wigilijny - 0,25l /osoba

- Soki owocowe - 0,25l /osoba

Cena MENU WIGILIJNEGO IX – 117,50 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Wigilia Firmowa - MENU X

GORĄCY BUFET

- Barszczyk czerwony

- Zupa borowikowa

- Łosoś w sosie koperkowym

- Kaczka z pieca na pieczonych jabłkach w sosie żurawinowym

- Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym

- Kapusta z grzybami

- Warzywa z wody

- Ziemniaki opiekane

- Kopytka

- Pierogi ruskie 

- Pierogi z kapustą i grzybami

BUFET ZIMNY

- Karp z musem chrzanowym w galarecie

- Ryba po grecku

- Śledzie na 3 sposoby

- Wędliny i mięsa pieczone

- Sałatka jarzynowa

- Sałatka śledziowa z jajkiem

- Sałata z wędzonym pstrągiem

- Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY

- Półmiski ciast świątecznych

- Kluski z makiem

NAPOJE

- Kompot wigilijny - 0,25l /osoba

- Soki owocowe - 0,25l /osoba

- Woda mineralna niegazowana z cytryną - 0,25l /osoba

- Kawa, herbata (z zaparzaczy) - bez ograniczeń

Cena MENU WIGILIJNEGO X – 133,50 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Wigilia Firmowa - MENU XI

ZUPA

- Zupa borowikowa z łazankami

DANIE GŁÓWNE

- Dorsz smażony w sosie cytrynowym, podawany z ziemniakami opiekanymi i brokułami

BUFET ZIMNY

- Ryba po grecku

- Filet z łososia w galarecie

- Śledzie na 3 sposoby

- Wędliny i mięsa pieczone

- Sałatka jarzynowa

- Sałatka śledziowa z jajkiem

- Sałata z wędzonym pstrągiem

- Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY

- Półmiski ciast świątecznych

- Kluski z makiem

GORĄCY BUFET

- Karp smażony

- Ziemniaki opiekane

- Pierogi z kapustą i grzybami

- Pierogi ruskie

NAPOJE

- Kompot wigilijny - 0,25l /osoba

- Soki owocowe - 0,25l /osoba

- Woda mineralna niegazowana - 0,25l /osoba

- Kawa, herbata (z zaparzaczy) - bez ograniczeń

Cena MENU WIGILIJNEGO XI – 147 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Wigilia Firmowa - MENU XII

ZUPA

- Zupa borowikowa z łazankami

DANIE GŁÓWNE

- Sandacz w sosie migdałowym, podawany z ziemniakami opiekanymi i surówką z selera z rodzynkami

BUFET ZIMNY

- Karp z musem chrzanowym w galarecie

- Ryba po grecku

- Filet z łososia w galarecie

- Śledzie na 3 sposoby

- Wędliny i mięsa pieczone

- Wybór pasztetów

- Sałatka jarzynowa

- Sałatka śledziowa z jajkiem

- Sałata z wędzonym pstrągiem

- Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY

- Półmiski ciast świątecznych

- Kluski z makiem

GORĄCY BUFET

- Pierogi z kapustą i grzybami

- Pierogi ruskie

- Barszczyk czerwony

NAPOJE I ALKOHOL

- Soki owocowe - bez ograniczeń

- Coca- Cola - bez ograniczeń

- Woda mineralna niegazowana - bez ograniczeń

- Kawa, herbata - bez ograniczeń

- Kompot wigilijny - bez ograniczeń

- Wódka Żołądkowa Czysta de Luxe - bez ograniczeń

- Wino stołowe białe - bez ograniczeń

- Wino stołowe czerwone - bez ograniczeń

- Piwo Żywiec z beczki - bez ograniczeń

- Piwo Warka z beczki - bez ograniczeń

Cena MENU WIGILIJNEGO XII – 212 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%



Serdecznie zapraszamy!

Impreza Świąteczna dla firmy 2016 na Mokotowie w Warszawie
GOSPODA POD MŁYNEM, kom 606 330 000

Adres:

Wiolinowa 14

02-785 Warszawa

Województwo:

mazowieckie

Kontakt:

tel. pokaż

tel.\fax. pokaż

biuro@gospodapodmlynem.pl

www.gospodapodmlynem.pl